48 éven keresztül építkező tapasztalatunk, know-how-unk sikerünk kulcsa. Emellett garancia a minőségre és ruhaneműi, háztartási textílái optimális kezelésére.
Eljárásaink egy 5 lépcsős folyamaton nyugszanak.

Alapos diagnózis

Minden ruhadarab, amit ránk bíz alapos vizsgálaton megy keresztül az átvétel után. Ruhaneműit és háztartási textíliáit megvizsgáljuk többféle szempont szerint.

Megállapítjuk a foltok természetét, eredetét és kiírjuk a szükséges kezeléseket.

A diagnózis alapján szakértőink specifikus kezelési eljárásokat ajánlanak.

Ruhák előkezelése

Mielőtt ruháit tisztítani kezdjük egy pontosan célzott előkezelést végzünk el rajtuk. Az 5àSec különböző anyagokra fejlesztette ki tisztítási eljárásait, mely figyelembe veszi a ruha anyagát, színét és a folt természetét is. Ennek eredményeképpen a tisztítási eljárás a leghatékonyabb lesz.

 

Mosás vagy vegytisztítás

Kutató-fejlesztő részlegünk a tradícionális és innovatív megoldásokat ötvözi, hogy a leghatékonyabb tisztítási ejárásokat fejlessze ki, ami ruhái anyagához maximálisan illeszkedik.

Vasalás

Elkötelezettek vagyunk, hogy csak és kizárólag tökéletesen vasalt ruhaneműket szolgáltassunk vissza vevőinknek, ami érdekében különleges technikát alkalmazunk, mely figyelembe veszi az anyag természetét is.

Technikáinkat folyamatosan fejlesztjük, mind a vasalás minőségének tekintetében, mind a munkatársaink ergonómikus mukakörülményei megteremtésének tekintetében.

 

Mnőség ellenőrzés

Mielőtt a ruhadarabját átadjuk Önnek, felmérjük a tisztítás és vasalás minőségét, hogy azok a legmagasabb követelményeknek megfelelőek legyenek, hogy vevőink számára kifogástalan szolgáltatást tudjunk biztosítani.