Szolgáltatásaink / Alap szolgálatatások

Mosás és vegytisztítás

A legjobb megoldás ruháinak!

A vegytisztítás és a mosás két különböző tisztítási folyamat, amely a textíliák jellegéből adódóan választandó, és amelyet szakembereink a textíliák ellenőrzése után végeznek el.
 

Minden ruhanemű és textília különleges kezelést igényel. Van olyan ruházati cikk melynek címkéjén a vegytisztítás ajánlott, más esetekben pedig a mosást javasolják. Szakembereink feladata a ruhanemű és összetételének ellenőrzése a legmegfelelőbb tisztítási eljárás elvégzése érdekében.

A mosási folyamat során kollégáink kizárólag 5ásec-es kifejlesztett mosószereket használnak a tisztításhoz. Ezekhez a mechanikus folyamatokhoz a megfelelő hőmérséklet és a pontos idő betartása szükséges.

A mosáshoz víz szükséges, amely néhány törékeny rostot kiszáríthat. Ezért van, hogy sok ruha címkéjén a vegytisztítást ajánlják.

Az alkalmazott oldószerek nagy része alternatív oldószer, -mint például KVL- melyek optimális eredményt nyújtanak. 

A száraz tisztítógép hasonló a mosógéphez csak nagyobb és zárt keringető rendszerben működik: az oldószert egy újrahasznosító rendszerrel összegyűjti, szűri és újrahasznosítja a következő tisztítási ciklus alatt.

Kutatási és fejlesztési részlegünknek köszönhetően a 5àsec továbbra is kizárólagosan teszteli a piacra bevezetett új termékeket. Innovatív és alternatív megoldásokat fejlesztünk az egyre inkább környezetbarát megközelítéssel összhangban, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat kínálhassuk.

 

5ásec tanácsok

Minden ruhadarabnak különleges kezelésre van szüksége.
Ne vágja ki a címkéket! Címkék nélkül a ruházat már nem rendelkezik "személyi igazolvánnyal"!