Szolgáltatásaink / Szakértő szolgáltatások

Kárpittisztítás

Frissítse fel lakása bútorait!

Az 5ásec professzionális, speciálisan lakástextil védelmére és ápolására kialakított szolgáltatást ajánl, hogy a magas minőségű tisztítást biztosítsa.

Bútoraink huzatai folyamatosan kopásnak és elhasználódásnak vannak kitéve. A napsütés és a nedvesség kifakítják a szövetet, a por és piszok rögzül. Ezek a károk hosszútávon az anyagban maradnak, amennyiben nem kapnak időben megfelelő kezelést. 

Bízza ránk otthona textíliáit rendszeresen: szakértőink olyan professzionális kezelést fejlesztettek ki, ami illeszkedik lakástextiljei anyagának természetéhez, ezáltal védi őket, így hosszabban megőrzik formájukat és színüket egyaránt, lakása pedig frissnek és üdének tűnik.

5ásec tanácsok

Azt javasoljuk rendszeresen tisztíttassa textíliáit (függönyöket, terítőket, kanapé- és fotelhuzatokat stb.), hogy megakadályozza, hogy a por és a foltok beépüljenek az anyagba. Ezen felül a rendszeres karbantartás segít meghosszabbítani az anyag élettartamát, javítani megjelenését és állapotát, ezáltal lakásának jobb megjelenést kölcsönözve. Kezelésünk alkalmával amennyiben igényli molytalanító és poratka kezeléssel is ellátjuk a kapott anyagot.