Szolgáltatásaink / Textil megóvás

Poratka elleni kezelés

A tökéletes ápolás, hogy megvédje magát ettől a mindennapi károkozótól

             

Az 5ásec egy innovatív technológiával megszabadítja a poratkáktól, amik a textileihez tapadnak, hogy megelőzze az allergiás reakciók és egyéb megbetegedések kialakulását.

Az 5ásec jól tudja, hogy a poratkák károsak mindenki egészségére korosztályra való tekintet nélkül. A poratkák mindenhol megtalálhatóak és nagyszámban szaporodnak, ha túl sokáig várunk a textil kezelésével.

Annak érdekében, hogy elkerüljük az allergiás reakciókat, a Kutatási és Fejlesztési osztályunk egy ilyen 100%-ig természetes, -citromból és eukaliptusz olajból álló- hatékony módszert dolgozott ki, mely hatékony kiegészítője a mosásnak és tisztításnak.

Hogy megakadályozza ezeknek az apró élőlényeknek és az általuk keltett allergiás reakcióknak a burjánzását, rendszeresen szellőztesse lakását (fél órát naponta), kerülje a lakás túlfűtését (18C) és legalább egyszer egy héten porszívózza ki a szőnyegeket.

5ásec tanácsok

Vigyázzon ágyneműire, takaróira, háztartási textíliáira, és évente 2x vigye el őket vegytisztítóba atka elleni kezelésre!

Ideális a következő textilek számára

Duvets, pillows ...

DUVETS
BLANKETS
BED COVERS

Sheets, duvet covers, pillow cases ...

BED LINEN
CURTAINS
CARPETS